10 slimme gadgets voor op kantoor: verhoog de productiviteit van jouw team

Als je op zoek bent naar manieren om de productiviteit van je team te verhogen, kunnen slimme gadgets een slimme keuze zijn. Niet alleen kunnen ze een hoop taken automatiseren, maar ze kunnen ook tijd besparen en het werk efficiënter maken. Hier zijn 10 slimme gadgets die perfect zijn voor op kantoor.

Slimme bureaulampen

Een slimme bureaulamp kan de productiviteit van jou en jouw team verbeteren. Door de verlichting automatisch aan te passen op basis van de tijd van de dag, kan het de vermoeidheid van de ogen verminderen en energie besparen. Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde luidspreker, zodat je naar muziek kunt luisteren terwijl je werkt.

Slimme pennen

Slimme pennen zijn een ideale gadget voor bedrijven die veel met papier werken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, kunnen ze handgeschreven notities omzetten in digitale tekst en deze opslaan op de computer. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om te vertalen in verschillende talen.

Slimme whiteboards

Een slim whiteboard kan de manier waarop jouw team samenwerkt veranderen. Door te synchroniseren met computers en smartphones, kunnen alle teamleden tegelijkertijd aan hetzelfde project werken. Bovendien kunnen de notities en tekeningen die op het whiteboard worden gemaakt worden opgeslagen en later worden gedeeld met het hele team.

Slimme printers

Slimme printers zijn een must-have gadget op kantoor. Ze kunnen automatisch dubbelzijdig afdrukken, besparen inkt en papier, en zorgen voor een efficiëntere workflow. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om documenten vanaf je smartphone of tablet af te drukken.

Slimme airco’s

Een slimme airco kan het klimaat op kantoor regelen op basis van de persoonlijke voorkeuren van jouw teamleden. Door het gebruik van sensoren en slimme algoritmen kan het de temperatuur en luchtvochtigheid aanpassen aan het tijdstip van de dag en het aantal mensen in de kamer.

Slimme koffiemachines

Een kopje koffie kan de productiviteit van jouw team stimuleren. Een slimme koffiemachine kan ervoor zorgen dat er altijd verse koffie beschikbaar is. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om via een app te bestellen, zodat iedereen zijn eigen favoriete koffie kan bestellen.

Slimme luchtreinigers

Een slimme luchtreiniger kan de lucht zuiveren en de luchtkwaliteit op kantoor verbeteren. Door het gebruik van sensoren kan het de luchtvochtigheid en temperatuur regelen, en kan het de luchtkwaliteit monitoren. Sommige modellen hebben zelfs de mogelijkheid om geuren en allergenen te verminderen.