Bose Bluetooth speakers kopen? Bekijk direct de beste modellen & reviews van dit jaar en vergelijk alle prijzen onafhankelijk voor de beste prijs.

✓ Onafhankelijk Bose Bluetooth speakers vergelijken

✓ Direct de beste modellen & prijzen inzichtelijk

✓ Speciale aanbiedingen en acties direct verzilveren

1.

Bose SoundLink Revolve Zwart

✓ Deze Bose Bluetooth speaker beschikt over een machtig geluid over 360 graden

Stof- en waterbestendig ontwerp maakt deze Bluetooth speaker geschikt voor buitenhuis

De Bose Soundlink Revolve heeft een accuduur van 12 uur lang

– Het is niet mogelijk om muziek af te spelen via een USB stick

Score

2.

Bose SoundLink Mini II

 ✓ Deze Bose Soundlink Mini II zorgt voor een diepe bass en krachtig geluid

Stof-en spatwaterbestendig ontwerp om buitenshuis gebruik mogelijk te maken

Deze Bose Bluetooth speaker heeft een accuduur van 10 uur lang

– Opladen is niet mogelijk om gebruik te maken van een USB ingang

Score

3.

Bose SoundLink Color II 

✓ Maak gebruik van de handige ingebouwde spraakfunctie die werkt op Siri of Google Now

Stof- en spatwaterbestendig ontwerp zodat je deze Bose Bluetooth speaker buitenshuis kunt gebruiken

Het is mogelijk om de Bose Bluetooth speaker te koppelen met 8 apparaten tegelijk

De Bose SoundLink Color II kan geen muziek afspelen via een USB stick

Score

4.

Bose SoundLink Revolve +

✓ Deze Bose Bluetooth speaker heeft een krachtig geluid over 360 graden

De Bose SoundLink Revolve + heeft een krachtige accu die je 16 uur kunt gebruiken

Maak gebruik van de handige ingebouwde ondersteuning voor spraakherkenning met Siri en Google Now

– Het is niet mogelijk om muziek af te spelen via een USB stick

Score

5.

Bose SoundLink Micro

✓ Door het stof- en waterbestendige ontwerp weet je zeker dat deze Bose Bluetooth speaker ook geschikt is voor buitenshuis gebruik

Het is makkelijk mogelijk om meerdere speakers te koppelen zodat je een stereogeluid maakt

Je kunt deze speaker ongeveer 6 uur lang gebruiken zonder de accu op te laden

– Geen mogelijkheid om deze Bose Bluetooth speaker te koppelen met NFC 

Score

Populaire Bose Bluetooth speakers in 2019

Bose SoundLink Revolve +

Bose SoundLink Mini II

Bose SoundTouch 20 III

Bose SoundTouch 10

Meest gestelde vragen over Bose Bluetooth speakers

Meer informatie over de Bose Soundlink Revolve

De Bose Soundlink Revolve is een van de meest revolutionaire Bose Bluetooth Speakers van de afgelopen jaren. Je hebt de beschikking over een 360 graden geluid waardoor je in iedere ruimte of omgeving gelijkmatig en consistent geluid hebt. Als je de speaker in het midden van een ruimte plaatst is het geluid overal op dezelfde manier te horen. Als je hem bij de muur plaatst wordt het geluid door heel de ruimte verspreidt en kun je een weerkaatsend en meeslepend effect verwachten.

Het formaat van de Bose Soundlink Revolve geeft je misschien het idee dat je een simpele speaker koopt maar niets is minder waar, de behuizing is dan wel compact maar beschikt over unieke technologie die elke geluidservaring tot een plezier maakt. Zo heb je de beschikking over een efficiënte transducer, dubbele radiatoren en een akoestische deflector waardoor muziek luisteren een waar genot wordt.

Nog een voordeel van de Bose Revolve is dat hij waterdicht is zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen, denk bijvoorbeeld aan de zijkant van het zwembad of op het aanrecht tijdens het koken. Ook kan de Revolve makkelijk meegenomen worden naar het strand zonder dat je bang hoeft te zijn voor waterschade.

Het design is zo ingericht dat hij echt tegen een stootje kan, als je de Bose Revolve omstoot, iets te hard in je tas gooit of te hard neerzet hoef je niet bang te zijn. De zachte materialen van de behuizing zorgen er voor dat hij tegen een stootje kan en alle schokken subtiel op kan vangen. Dat doet overigens niets af van de looks van de Bose Soundlink Revolve, je hebt namelijk de beschikking over een volledig naadloos design.

Ook de batterij en de accu van deze Bose Bluetooth speaker zijn krachtig, je kunt namelijk ongestoord 12 uur lang genieten  van je muziek zonder op te laden. Dat is opvallend want door de krachtige drivers en lagen van de Revolve zou je verwachten dat de batterij wat sneller leeg zou zijn. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een app of van spraakbesturing zodat je je telefoon niet altijd hoeft te gebruiken om deze Bose Bluetooth speaker aan te sturen.

Over de app gesproken, je kunt de Bose Soundlink Revolve dus ook aansturen via een applicatie op je telefoon. Daardoor kun je instellingen aanpassen, productfuncties ontgrendelen en uiteraard het volume aansturen. Ook kun je er voor kiezen om meerdere Bose Bluetooth speakers aan te sluiten, je kunt er dan voor kiezen om een linker of rechter speaker in of uit te schakelen voor het beste stereo geluid. Wil je de Soundlink Revolve opladen? Dat is goed mogelijk met een optioneel laadstation, je kunt de Revolve in de houder plaatsen en deze zorgt er voor dat jij nooit meer met een lege batterij zit.

Meer informatie over de Bose Soundlink Revolve+

De Bose Soundlink Revolve+ is een van de nieuwste Bose Bluetooth speakers van dit moment. Je hebt wederom de beschikking over hoogwaardig 360 graden geluid. Het grote verschil met zijn voorganger is de verbeterde batterij en je hebt de mogelijkheid om een hoger volume te behalen zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast is de Revolve Plus ook een stukje groter dan zijn voorganger en is hij net wat zwaarder.

Een ding is zeker de Bose Revolve Plus levert een vol en krachtig geluid in iedere ruimte en door de 360 graden functie kun je het geluid overal op dezelfde manier ervaren, zet je hem in het midden van de ruimte dan krijg je een centraal geluid, zet je hem in de hoek van een ruimte neer dan wordt het geluid verspreidt en weerkaatst door de muren. Het lijkt bijna alsof je bij een live optreden bent.

Daarbij heb je de beschikking gekregen over een flexibele handgreep zodat je de Revolve+ overal mee naartoe kunt nemen. De behuizing is hetzelfde gebleven en het blijft ondanks de vergroting ten opzichte van zijn voorganger een zeer compacte Bose Bluetooth speaker. Zoals we eerder bespraken is de accu sterk verbeterd en kun je nu ruim 16 uur lang onafgebroken genieten van je muziek. Dat is een sterke verbetering ten opzichte van zijn voorganger.

Als je weinig plek hebt voor de Revolve Plus is het ook mogelijk om deze te bevestigen aan een statief, met de universele schroefbevestiging kun je de Soundlink Revolve+ namelijk op elk statief bevestigen.

Meer informatie over de Bose SoundWear Companion

Ok, het is misschien wel niet helemaal een Bose Bluetooth speaker maar toch willen we de Bose Soundwear Companion meenemen in deze pagina. Deze wearable speaker is namelijk toch een toegevoegde waarde als we naar de Bluetooth apparaten van Bose kijken en is een beetje een vreemde eend in de bijts qua speaker producten.

Qua uiterlijk ziet de Soundwear Companion er ook een beetje vreemd uit, dat is ook niet zo gek want er is enorm veel gedaan om de geluidskwaliteit zo optimaal mogelijk te maken terwijl er ook veel rekening is gehouden met gebruiksgemak.

Er is gebruik gemaakt van de zogenaamde waveguides, bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van 2 waveguids van 28cm die er voor zorgen dat je over een vol en rijk geluid beschikt als je de speaker op je schouders hangt.

Elk onderdeel van deze Bose Bluetooth speaker is met zorg ontworpen, je kunt de Soudwear Companion namelijk opzetten en rondlopen zonder dat je iets merkt. Ook kun je gebruik maken van Siri om een vraag te stellen of om een handeling in gang te zetten.

Daarbij ben je niet gebonden aan je apparaten en kun je overal naartoe lopen zonder iets vast te moeten houden of door last te hebben van een lange draad.

Je kunt de Soundwear Companion ongeveer 12 uur lang gebruiken zonder hem op te laden en het opladen gaat ook in een razendsnel tempo. Zo kun je binnen 15 minuten weer 2 uur lang muziek luisteren. Ook heb je een handige trilmelding die er voor zorgt dat je op de hoogte bent van inkomende telefoonoproepen.

Er is gebruik gemaakt van speciale materialen zoals een buigbaar, vorm behoudende metaaldraad die gemakkelijk omsloten kan worden door een silicoonband die zelfs in de gezondheidszorg wordt gebruikt.

Je kunt deze zo buigen dat hij perfect om je schouders blijft liggen. Je zult merken dat je soms vergeet dat je de Soundwear Companion omhebt.

Nog een voordeel is dat je de hoezen volledig kunt vervangen en dat deze akoestisch transparant zijn.

Dat betekent dat je op geen enkele manier kwaliteitsverlies van het geluid hebt. Je kunt de hoezen van de Soundwear Companion in 4 richtingen rekken en ze passen perfect om de speaker heen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in de kleuren Heather gray, Midnight blue en Dark plum.

Meer informatie over de Bose Soundlink 2

De Bose Soundlink II is een van de meest compacte speakers die op dit moment beschikbaar is, als je vaak op avontuur gaat of als je op zoek bent naar een Bose Bluetooth speaker die makkelijk meegenomen kan worden naar een strand dan is de Soundlink 2 een prima optie. Je hebt de beschikking over een zachte siliconen buitenkant die er voor zorgt dat hij tegen een stootje of val kan.

Daarnaast is er een microfoon ingebouwd die er voor zorgt dat je de Soundlink 2 ook kunt gebruiken voor oproepen of speciale calls. De oplaadbare lithium-ionaccu zorgt voor een speelduur van ongeveer 8 uur lang.

Je zal het misschien niet verwachten door het compacte formaat maar de Soundlink II zit vol met unieke technologie, denk bijvoorbeeld aan de dubbele passieve radiatoren die er voor zorgen dat je een mega krachtig geluid krijgt ongeacht de grootte van de speaker. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren zodat je altijd een Soundlink 2 kunt vinden die helemaal bij jouw persoonlijkheid past.

Door de volledig siliconen behuizing en zijn compacte formaat is de Soundlink 2 dus prima geschikt om mee te nemen op reis, je kunt hem makkelijk in je tas of rugzak gooien.

Door de afgeronde en zachte behuizing kun je hem makkelijk vast houden en heb je ultieme grip. Nog een groot voordeel van de Soundlink II is dat hij waterbestendig is zodat je ook aan het zwembad of strand optimaal kunt genieten van je favoriete muziek zonder dat je bang hoeft te zijn voor vervelende waterschade.

Ook is de Soundlink Color II behoorlijk licht, hij weegt namelijk maar een halve kilo en is dus net iets zwaarder als een voetbal. Geloof ons, dat is enorm licht en je zult niet eens merken dat je iets in je handen hebt zodra je hem beet pakt.

Daarnaast kun is de aansturing en bediening van de Soundlink 2 een makkie, je kunt alles met een knop regelen. Denk dan aan zaken zoals oproepen beantwoorden, nummers overslaan, het volume aansturen en apparaten koppelen.

Meer informatie over de Bose Soundlink Micro

De Bose SoundLink Micro is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compacte Bose Bluetooth speaker die je overal mee naartoe kunt nemen. Je zou misschien verwachten dat er maar een zwak geluidje uitkomt door het formaat maar niets is minder waar.

De Soundlink Micro produceert goed geluid en zelfs lage tonen worden op uitstekende manier naar voren gebracht door de Micro.

Naast het compacte formaat en het goede geluid is hij robuust en waterdicht en beschikt hij over een scheurbestendige siliconen bevestigingsband die er voor zorgt dat je de Micro overal mee naartoe kan nemen.

Daarnaast heb je de beschikking over een aantal technische snufjes zoals een speciale transducer en passieve siliconen radiatoren die er voor zorgen dat je geluid optimaal is.

Ook kun je de Soundlink Micro makkelijk bevestigen aan je rugzak, fiets of koelbox want de scheurbestendige band is hoogst betrouwbaar en de kans dat hij losschiet is zo goed als nihil.

Zelfs als je hem al duizend keer hebt vastgemaakt blijft de siliconen band stabiel zitten. Zoals we al aangaven heeft de Soundlink Micro de beschikking over een IPX7 classificatie waardoor hij volledig waterdicht is, je kunt hem dus makkelijk in het zwembad laten vallen en direct weer veiligstellen zonder blijvende waterschade.

Ook heb je bij deze Bose Bluetooth speaker de beschikking over de handige Bose Connect app, je kunt hier instellingen of productfuncties mee ontgrendelen zodat je alle tijd hebt om van je muziek te genieten. Ook kun je makkelijk meerdere Bose Bluetooth speakers koppelen zodat je nog een krachtiger geluid ter beschikking hebt.

De accu van de Soundlink Micro gaat best lang mee, over het algemeen kun je ongeveer 6 uur lang doen met een volle batterij. Opvallend, zeker in zijn klasse en als je je beseft dat het geluid een stuk beter is ten opzichte van de concurrentie had je al helemaal verwacht dat de batterij snel leeg zou zijn. Ook heb je de mogelijkheid om de Micro aan te sturen met een spraakassistent door gebruik te maken van Siri of de Google Assistent.

Nog een toegevoegde waarde van de Bose Soundlink Micro is de speakerphone, je kunt deze Bose Bluetooth speaker ook gebruiken als speakerphone om telefoongesprekken kraakhelder te beluisteren zonder ruis of echo.

Goedkope Bose Bluetooth speakers in 2019

Bose SoundLink Micro

Bose SoundLink Color II

Bose SoundLink Mini II

Bose SoundTouch 10

Interessante filmpjes over Bose Bluetooth speakers

Navigatie

Home
Draadloze speakers
Over Ons
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Contact