Fitbit kopen? Bekijk direct alle beste Fitbit smartwatches & reviews van dit jaar en vergelijk prijzen onafhankelijk voor de beste prijs.

✓ Volledig onafhankelijk Fitbit horloge vergelijken

✓ Direct de beste modellen & prijzen inzichtelijk

✓ Speciale aanbiedingen en acties direct verzilveren

1.

Fitbit Ionic Slate Blue & Burnt Orange

✓ Gemakkelijk gebruik maken van de GPS sensor om je locatie en route te bepalen

Door de makkelijke hartslagsensor je hartslag meten via je pols

Gemakkelijk contactloos betalen met je Fitbit Ionic met Fitbit Pay

– Zelfstandig bellen & berichten beantwoorden is helaas niet mogelijk met de Fitbit Ionic

Score

2.

Fitbit Versa Special Edition Charcoal

 ✓ Makkelijk muziek luisteren via de Fitbit Versa Special Edition Charcoal zonder je telefoon te gebruiken

Maak gemakkelijk contactloze betalingen via Fitbit Pay

Gemakkelijk je hartslag meten met de handige ingebouwde hartslagsensor

– Geen GPS sensor, daardoor heb je het GPS signaal van je smartphone nodig om routes vast te leggen

Score

3.

Fitbit Blaze Classic Plum

✓ Gemakkelijk je traptreden of voetstappen tellen met de activiteitstracker

Maak gebruik van de activiteitstracker tijdens het hardlopen en fietsen

Gemakkelijk de hartslag meten via geintegreerde hartslagmeter

Afhankelijkheid van type smartphone, niet compatibel met Huawei en beperkt met iOS

Score

4.

Fitbit Versa Peach/Rose Gold

✓ Door geïntegreerde hartslagsensor kun je de hartslag meten via je pols

Makkelijk muziek luisteren Fitbit Versa Peach/Rose, daardoor kun je ook genieten van je muziek zonder telefoon

Contactloos betalen via je Fitbit Versa en Fitbit Pay

– Bellen via de Fitbit Versa is niet mogelijk, daarbij is hij niet compatibel met Huawei telefoons

Score

5.

Fitbit Ionic Adidas

✓ Maak gebruik van je GPS sensor via de Ionic Adidas Edition en bepaal je route en locatie

Gemakkelijk contactloos betalen via Fitbit Pay

Maak gebruik van de geïntegreerde hartslagsensor om je hartslag te meten via je pols

– Berichten beantwoorden en zelfstandig bellen is niet mogelijk via de Fitbit Ionic

Score

Populaire Fitbit Watch in 2019

Fitbit Ionic Blue Gray & Silver Gray

Fitbit Versa Special Edition Lavender

Fitbit Versa Rose Gold-Periwinkle

Fitbit Versa Gray-Silver Aluminum

Meest gestelde vragen over Fitbit smartwatches

Meer informatie over de Fitbit Ionic

Als je voor de Fitbit Ionic wil gaan is een ding zeker, deze slimme horloge van Fitbit geeft je alle inzichten over je sportprestaties en zorgt er voor dat je persoonlijk begeleid wordt naar hogere prestaties. De Ionic kan dus gebruikt worden als motivator om je sportprestaties te verbeteren, je hebt de beschikking over tools om je hartslag, GPS afstand, vetverbranding, traptreden en slaapritme te verbeteren.

Daarnaast heb je nog een aantal handige functies zoals een muziekspeler, notificaties van berichten en gesprekken en kun je tot 50 meter diepte verwachten dat je Fitbit Ionic waterdicht is. Daarnaast kun je de verschillende display weergaves makkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Bij de aanschaf van de Ionic krijg je een extra bandje en wordt er een oplaadkabel en USB aansluiting meegeleverd.

Ook kun je makkelijk contactloos betalen met Rabobank, ABN AMRO en ICS kaarten en is het mogelijk om met bijna iedere smartphone te connecten, alleen de Nokia modellen zijn niet ondersteund met de Fitbit Ionic.

Het uiterlijk van de Fitbit Ionic is vierkant en loopt af als een soort diamant. Door het heldere en kleurrijke LCD scherm heb je meteen een kwalitatief display waarop je makkelijk notificaties en andere meldingen kunt lezen. De bediening is simpel, je kunt gebruik maken van knoppen aan de zijkant van de horlogekast en het touchscreen werkt daarbij soepel en gemakkelijk. De Ionic omdoen is makkelijk, je kunt de horlogeband namelijk vastmaken met behulp van een gespje en een drukker. Zo weet je zeker dat de Ionic onder elke omstandigheid stevig blijft zitten, dat is wel zo handig als je aan het sporten bent.

Je zult merken dat de Ionic vooral gericht is op sporters en een gezondere leefstijl, in het menu kom je allerlei sportprofielen tegen en je kunt op maat gemaakte trainingen volgen door de Fitbit Coach te gebruiken.

Dan kun je bijvoorbeeld denken aan sprintjes, intervaltrainingen en lange afstandstrainingen. Je kunt gemakkelijk je dagelijkse traptreden, hartslag, calorieen en stappen monitoren en een seintje krijgen als je te weinig in beweging bent geweest op je dag. Als je een prestatie hebt behaald krijg je een badge toegewezen, deze helpt je weer om steeds betere prestaties te behalen.

De ondersteuning van je smartphone is echter relatief eenvoudig geregeld bij de Ionic, je kunt oproepen en berichten bekijken maar daar blijft het wel bij, een nadeel is dat lange mails of berichten ook niet volledig te lezen zijn. De batterijduur is echter wel een van de sterke punten van de Fitbit Ionic, je kunt makkelijk 5 dagen lang gebruik maken van je batterij. De batterij gaat echter wel iets sneller leeg als je veel gebruik maakt van de sportmodus, daarbij maak je namelijk gebruik van de GPS en hartslagsensor en die slurpen nu eenmaal batterij.

De Fitbit Ionic maakt gebruik van een eigen besturingssysteem genaamd Fitbit OS. Deze werkt samen met zowel Android als iOS, dat is handig omdat bijna iedere telefoon hierop werkt. Het nadeel is dat je niet zomaar iedere app kunt installeren, je hebt echter meer dan genoeg keuze om te kiezen uit apps en er komen maandelijks weer nieuwe applicaties bij.

Meer informatie over de Fitbit Charge 2

Een ding is zeker, de Fitbit Charge 2 zorgt er voor dat je altijd op de hoogte bent van activiteiten, het maakt niet uit of je druk aan het werk bent of dat je aan het sporten bent in de gym. Het grote scherm help je met het bijhouden van je stappen of je hartslag, ook wordt er door de fitbit charge hr bijgehouden wat je calorieverbruik, loopafstand of slaapritme is.

Daarnaast helpt de Fitbit app je ook nog eens bij het analyseren van al deze gegevens, zo wordt er een seintje gegeven als je te weinig bewogen hebt en kun je instellen dat de tracker je helpt bij het nemen van rust.

Door gebruik te maken van het handige dashboard kun je precies bijhouden wat alle activiteiten zijn geweest op een specifieke dag, daardoor krijg je meteen inzicht in je fitheid en kun je alle voortgang die je geboekt hebt makkelijk bijhouden.

Als je vrienden hebt die ook over een Fitbit Charge 2 beschikken kun je zelfs competities starten met je vrienden of collega’s om een onderlinge strijd los te laten barsten.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je agenda te bekijken, notificaties van berichten te krijgen en oproepen op je display te zien. Ook kun je het scherm helemaal inrichten naar eigen smaak en een keuze maken uit verschillende wijzerplaten.

De accuduur van de Fitbit Charge 2 is erg goed, je kunt namelijk 5 dagen lang onafgebroken gebruik maken van de smartwatch zonder je druk te maken over de batterij. Als je de Charge 2 aanschaft krijg je standaard een oplaadkabel en USB aansluiting meegeleverd.

Een nadeel van de Fitbit Charge 2 is dat hij niet waterdicht is en dat hij niet compatible is met de meeste Huawei telefoons, ook wordt er geen dongel meegeleverd, deze is nodig als je de Fitbit wilt koppelen met je laptop of computer door gebruik te maken van Bluetooth.

Meer informatie over de Fitbit Flex 2

De Fitbit Flex is een van de meest verkochte Fitbit smartwatches in Nederland, dat is ook logisch want het is een super compacte en vooral lichte slimme horloge die je kan helpen bij het analyseren van je conditie en gezondheid.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te tracken hoe lang je slaapt, hoe veel calorieen je verbruikt en wordt je gemotiveerd om gezonder te gaan leven. Je kunt de Fitbit Flex verbinden met je smartphone om toegang te krijgen tot al deze statistieken en om nieuwe doelen te stellen via je telefoon.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om notificaties te ontvangen van je smartphone en heb je direct een beeld van alle inkomende berichtjes en telefoontjes van.

Nog een groot voordeel is dat de Fitbit Flex volledig waterdicht is waardoor je er ook nog mee kan zwemmen. Heb je te lang stilgezeten? Geen probleem want de Fitbit Flex zorgt er voor dat je direct op de hoogte wordt gesteld zodat je weer aan de slag kunt gaan met je beweging.

Meer informatie over de Fitbit Surge

De Fitbit Surge helpt je bij het behalen van sportieve doelen en geeft je inzicht in je sportprestaties, heel de dag zorgt deze slimme horloge er voor dat alle gegevens omtrent je beweging en sport worden vastgelegd.

Daarnaast kun je beschikken over een hartslagmeter en slaapmonitor wordt er bijgehouden hoe je slaapt en hoe actief je bent. Daarnaast heb je de beschikking over een GPS tracker waarmee je exact kunt zien waar je geweest bent en welke route je bijvoorbeeld gelopen hebt tijdens het hardlopen.

Daarnaast krijg je ook informatie binnen over inkomende gesprekken, je dagelijkse sportstatistieken en kun je je playlist met muziek aansturen als je een koppeling hebt gemaakt met je telefoon.

Wat nog makkelijker is is dat je draadloos informatie kunt versturen naar je telefoon of laptop. Op je gekozen device kun je daarna inzicht krijgen in al je prestaties in de vorm van grafieken en tabellen zodat je gemotiveerd blijft om nieuwe sportdoelstellingen te behalen.

De Fitbit Surge is een van de meest populaire smartwatches van Fitbit. Door de uitgebreide functies en het uiterlijk is de Surge een echte topper geworden in het assortiment van Fitbit. Het valt meteen op dat het design relatief lomp is en dat deze unisex ontworpen is, hij is dus draagbaar voor mannen en vrouwen.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende kleuren, zo heb je de keuze uit de zwarte, blauwe of oranje/rode versie. Het bandje wisselen is echter niet mogelijk dus we raden je aan om te kiezen voor een bepaalde kleur die je wil blijven dragen. Het bandje zit overigens comfortabel en is elastisch waardoor je er tijdens het sporten totaal geen last van hebt.

 

Meer informatie over de Fitbit Versa

De Fitbit Versa helpt je om al je dagelijkse activiteiten te monitoren, je kunt alle gegevens van je trainingen vastleggen en deze Fitbit smartwatch helpt je met verschillende sportprofielen die afgestemd zijn op je persoonlijke doelen en conditie.

Daarnaast wordt de gehele dag rekening gehouden met je hartslag, calorieverbranding en stappen. Ook kun je gebruik maken van een GPS signaal om je snelheid en afgelegde afstand te meten.

Nog een voordeel van de Fitbit Veras is dat je inkomende oproepen en notificaties van je smartphone gewoon binnenkrijgt op je pols.

Ook is het mogelijk om een bluetooth koptelefoon te koppelen zodat je makkelijk muziek kunt beluisteren via je Fitbit Versa. Je kunt bijna 300 nummers kwijt op de opslag van je Versa waardoor je nooit zonder je favoriete muziek zit.

Een ding is zeker, je hoeft nooit bang te zijn voor een lage batterij want deze smartwatch gaat ongeveer 4 dagen lang mee.

De Versa heeft ook een functie om je rustig te wekken, deze smartwatch maakt je namelijk wakker door zachtjes te trillen. Als je een echte hekel hebt aan die vervelende ringtone die je elke dag wakker maakt is de Versa wellicht een oplossing om wel rustig wakker te worden.

Nog een voordeel is dat de Fitbit Versa volledig waterdicht is zodat je hem gewoon kunt omhouden tijdens het zwemmen, ook hier worden alle gegevens nauwkeurig bijgehouden zodat je een goed beeld hebt van je prestaties in het zwembad.

Meer informatie over de Fitbit Alta HR

Als jij heel de dag op de hoogte wil blijven van al je activiteiten en sportprestaties is de Fitbit Alta HR een van de beste opties op het gebied van smartwatches, daarnaast is het een stijlvolle toevoeging om je pols. Je hebt de beschikking over een hartslagsensor die constant je hartslag en calorieverbruik in de gaten houdt, daarbij ziet de Alta HR direct of je aan het sporten bent en worden er zaken zoals gelopen afstand, slaapritme en stappen bijgehouden.

De Fitbit Alta HR zorgt er ook voor dat je direct een melding krijgt als je te weinig beweging hebt gehad, zo weet je zeker dat je elke dag genoeg beweegt, je hoeft daarbij ook nooit bang te zijn dat je batterij leeg gaat omdat deze zo goed als zeker 7 dagen meegaat. De Alta HR heeft daarbij een normale horlogesluiting die een stuk beter werkt dan het bekende druksysteem, daardoor blijft de Alta HR altijd goed om je pols heen zitten.

Meer informatie over de Fitbit Blaze

De Fitbit Blaze is een van de beste Fitbit smartwatches van dit moment, je kunt beschikken over de PurePulse Heartrate, deze functie zorgt er voor dat je hartslag constant wordt gemeten. Het enige wat je nodig hebt is de Blaze zelf, als je deze draagt hoef je geen enkele band te dragen om je hartslag te meten. De Fitbit Blaze gaat tot wel 5 dagen en nachten mee zonder dat je de batterij hoeft op te laden.

Daarnaast kun je je Blaze verbinden met je smartphone om allerlei andere informatie zoals GPS en andere statistieken tijdens een rondje hardlopen op te slaan. Daarnaast heb je ook nog eens de beschikking over de Fitstar, van die functie krijg je instructies om je oefeningen goed uit te voeren door een virtuele coach die je aanspreekt door je pols.

De Fitbit Blaze zorgt er daarnaast voor dat je notificaties en meldingen van je agenda ontvangt en je hebt de mogelijkheid om muziek te luisteren en je afspeellijst te bedienen met een simpele druk op de knop van je Fitbit Blaze.

Nog een handige functie is de Smarttrack functie die direct ziet waar je mee bezig bent, na een workout wordt er direct een samenvatting gegeven van alle activiteiten die je hebt uitgevoerd.

Daarnaast kun je kijken of je je wekelijkse doelstellingen gaat halen, omdat de Fitbit Blaze al je activiteiten door heel de dag meet krijg je een heel goed beeld over je activiteiten en kun je doelen stellen en monitoren.

Goedkope Fitbit smartwatch  2019

Fitbit Charge 2 – Black

Fitbit Charge 2 – Blue

Fitbit Alta HR

Fitbit Charge 3

Interessante filmpjes over Fitbit smartwatches

Navigatie

Home
Smartwatch
Over Ons
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Contact

Populaire smartwatches

Apple Smartwatch

Samsung Smartwatch

Huawei Smartwatch

Vragen over smartwatches