JBL Koptelefoon kopen? Bekijk de beste modellen & reviews van dit jaar en vergelijk alle prijzen volledig onafhankelijk voor de beste prijs.

✓ Onafhankelijk JBL koptelefoon vergelijken

✓ Direct de beste modellen & prijzen inzichtelijk

✓ Speciale aanbiedingen en acties direct verzilveren

1.

JBL Tune 600BTNC

✓ Deze JBL hoofdtelefoon heeft actieve noise cancelling om storende ruis en omgevingsgeluiden te filteren

Je kunt deze JBL hoofdtelefoon gemakkelijk koppelen aan je telefoon via Bluetooth

De accu van deze JBL koptelefoon gaat maximaal 12 uur lang mee

– De sterkte van noise cancelling is niet te bepalen met de JBL Tune 600BTNC

Score

2.

JBL T450BT

 ✓ Met deze JBL headphone kun je gemakkelijk handsfree telefoneren via de microfoon

De accu gaat maar liefst 11 uur lang mee zodat je onafgebroken muziek kunt luisteren

Bedien deze JBL koptelefoon met gemak door de knoppen op de oorschelpen

– Je kunt geen audiokabel aansluiten op deze JBL headphones

Score

3.

JBL Synchros E50BT

✓ Gemakkelijk draadloos muziek luisteren met Bluetooth op deze JBL koptelefoon

Helemaal handsfree bellen door de ingebouwde microfoon

Geweldige bass op deze JBL koptelefoon door de Pure Bass drivers

De accu van deze JBL hoofdtelefoon is enkel op te laden met een USB kabel

Score

4.

JBL E500BT

✓ Je kunt met deze JBL koptelefoon gebruik maken van Bluetooth om draadloos muziek te luisteren op je telefoon of tablet

Het opladen van deze JBL hoofdtelefoon gaat megasnel, na 2 uur is de JBL E500BT weer helemaal opgeladen

De bediening in de oorschelp zorgt er voor dat je je telefoon in je zak kunt laten als je wil doorschakelen naar het volgende nummer

– Deze JBL hoofdtelefoon wordt zonder een beschermhoes geleverd

Score

5.

JBL E65BT

✓ Met deze JBL hoofdtelefoon kun je gemakkelijk muziek streamen naar je telefoon door het gebruik van Bluetooth

Met de meegeleverde audiokabel kun je deze JBL koptelefoon ook gebruiken als de accu helemaal leeg is

Actieve noise cancelling zorgt er voor dat je jezelf makkelijk kunt afsluiten van je omgeving

– De noise cancelling van deze JBL headphone is niet al te sterk en dempt beperkt omgevingsgeluiden

Score

Populaire JBL koptelefoons in 2019

JBL Everest Elite 750NC

JBL E55BT

JBL E45BT

JBL E35

Meest gestelde vragen over JBL koptelefoons

Meer informatie over de JBL Tune 600BTNC

Als jij op zoek bent naar een betaalbare JBL koptelefoon is de JBL Tune 600BTNC een prima keuze, het is een van de meest gekochte types van JBL en dat is ook niet zo gek. Je beschikt eigenlijk over alle functionaliteiten die je nodig hebt voor een prettige muziekervaring. Zo heb je noise cancelling aan boord en kun je het volume gemakkelijk aanassen op de hoofdtelefoon.

Ook kun je je favoriete nummers direct vanuit je afspeellijst afspelen via Bluetooth. Een groot voordeel van de JBL Tune 600BTNC is dus dat je geen kabels meer nodig hebt, dat komt je bewegingsvrijheid vooral ten goede.

Daarnaast kun je gemakkelijk telefoongesprekken voeren, in de oorschelp zit namelijk een handige microfoon verwerkt.

Het opladen van de JBL Tune 600BTNC gebeurt via een USB oplaadkabel en je kunt er vanuit gaan dat je ruim 12 uur lang onafgebroken gebruik kunt maken van deze JBL headphones.

De oorkleppen van de JBL Tune 600BTNC zijn overigens draaibaar en inklapbaar waardoor het vervoeren van deze JBL headphones een makkie is.

 

Meer informatie over de JBL T450BT

Als je op zoek bent naar een goed betaalbare JBL koptelefoon is de JBL T450BT een geweldige keuze, je betaalt nagenoeg niets voor een krachtige koptelefoon met stevig bass geluid en een mooi, strak design.

Je kunt deze JBL headphone gemakkelijk koppelen met Bluetooth technologie en je muziek gemakkelijk vanaf je telefoon streamen. De accu is ook dik in orde want je kunt gemakkelijk 11 uur lang ongestoord muziek luisteren.

Ook zitten er handige knoppen op de oorschelpen om je muziek gemakkelijk te bedienen of om inkomende telefoongesprekken op te nemen.

De ingebouwde microfoon kun je ook gebruiken om handsfree te bellen met anderen. Daarbij is de JBL T450BT gemakkelijk te vervoeren omdat deze JBL koptelefoon in te klappen is, daarbij is de JBL T450BT een echt lichtgewicht.

Meer informatie over de JBL Synchros E50BT

Als je voor een JBL koptelefoon wil gaan met een uniek en krachtig design dan ben je met de JBL Synchros E50BT bij een perfect type uitgekomen. Naast het strakke design beschikt de JBL Synchros E50 over echo-onderdrukkingstechnologie die er voor zorgt dat je helder en krachtig geluid te horen krijg als je deze JBL koptelefoon op je hoofd zet. Je kunt via Bluetooth makkelijk al je apparaten zoals tablets, telefoons en mp3-spelers koppelen met een aantal simpele handelingen.

De Purebass drivers zorgen er daarnaast voor dat je met de JBL Synchros E50BT een ware topervaring hebt die je zal laten trillen op je benen, zo klink je muziek precies zoals het hoort en heb je de beste geluidservaring die mogelijk is.

De E50BT is ook bekabeld te gebruiken door de meegeleverde AUX kabel aan te sluiten, waardoor je ook gebruik kunt maken van deze JBL headphone als je geen beschikking hebt over Bluetooth of als de batterij op is.

Meer informatie over de JBL E500BT

Als je veel onderweg bent is de JBL E500BT een geweldige optie, daarnaast kun je deze JBL koptelefoon natuurlijk ook thuis gebruiken.

Je hebt geen last meer van kabels en je kunt je muziek achteloos streamen naar je telefoon of tablet. Daardoor heb je maximale bewegingsvrijheid en wordt je op geen enkele manier belemmerd door een lastige kabel.

Daarnaast is de kracht van de JBL E500BT de accu, je kunt namelijk 20 uur lang muziek luisteren zonder op te laden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om super snel op te laden, binnen 2 uur is je JBL hoofdtelefoon namelijk weer helemaal vol.

De JBL E500BT heeft ook een makkelijke bediening die je terug kunt vinden in de oorschelpen, daardoor kun je je smartphone in je broek laten zitten terwijl je makkelijk je hele afspeellijst bedient.

Ook heb je de beschikking over een microfoon zodat je makkelijk handsfree telefoongesprekken kunt voeren, kortom de JBL E500 is een echte alleskunner die ook nog eens geweldig geluid met een diepe en krachtige bass levert.

 

Meer informatie over de JBL E65BT

De JBL E65BT is een van de betere koptelefoons van JBL, je kunt hem gemakkelijk verbinden door gebruik te maken van Bluetooth en je favoriete afspeellijst direct afspelen vanaf je telefoon of tablet. De JBL E65BT heeft een krachtige accu die er voor zorgt dat je gemakkelijk 15 uur lang onafgebroken kunt luisteren naar je favoriete muziek. Ook het opladen van deze accu gaat behoorlijk snel, binnen 2 uur is de JBL E65BT namelijk weer helemaal opgeladen.

Met actieve noise cancelling zorg je er voor dat je bepaalde omgevingsgeluiden makkelijk kunt blokkeren zodat je optimaal kunt genieten van je muziek. Ben je vaak op reis en wil je de JBL E65BT in je tas opbergen? Geen probleem want deze JBL headphone kan gemakkelijk opgevouwen worden

Goedkope JBL koptelefoon 2019

JBL JR300BT

JBL T460BT

JBL Tune500

JBL JR300

Interessante filmpjes over JBL hoofdtelefoons

Navigatie

Home
Koptelefoon
Over Ons
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Contact