Sennheiser Koptelefoon kopen? Bekijk de beste modellen & reviews van dit jaar en vergelijk alle prijzen volledig onafhankelijk voor de beste prijs.

✓ Onafhankelijk Sennheiser koptelefoon vergelijken

✓ Direct de beste modellen & prijzen inzichtelijk

✓ Speciale aanbiedingen en acties direct verzilveren

1.

Sennheiser PXC 550

✓ Deze Sennheiser hoofdtelefoon kun je gemakkelijk verbinden met Bluetooth voor draadloos muziek streamen naar je telefoon

Door gebruik te maken van actieve noise cancelling weet je zeker dat je geen last hebt van omgevingsgeluiden of ruis

Deze Sennheiser koptelefoon beschikt over CapTune App waarmee je kleureffecten kunt maken op de koptelefoon

– De hoofdband kan enigszins pijn gaan doen als je deze Sennheiser headphone te lang draagt

Score

2.

Sennheiser Momentum 2.0

 ✓ Deze geweldige Sennheiser headphone beschikt over Bluetooth en NFC koppeling waardoor je muziek makkelijk kunt streamen vanaf meerdere apparaten

Sennheiser hoofdtelefoon met een krachtige noise cancelling functie om omgevingsgeluiden te dempen zodat je ongestoord muziek kunt luisteren

Krachtige microfoons in de oorschelp aangebracht zodat handsfree bellen makkelijker wordt doordat omgevingsgeluiden extra worden gedempt.

– Sennheiser headphone opbergetui die wordt meegeleverd is geen hardcase

Score

3.

Sennheiser HD 4.50BTNC

✓ Je kunt met deze Sennheiser headset gemakkelijk draadloos muziek streamen naar je smartphone of tablet door gebruik te maken van Bluetooth

De actieve noise cancelling van deze Sennheiser koptelefoon zorgt er voor dat je geen last hebt van monotone omgevingsgeluiden of ruis

Ook koppeling mogelijk met deze Sennheiser hoofdtelefoon door gebruik te maken van NFC

Deze Sennheiser hoofdtelefoon wordt zonder vliegtuigadapter geleverd

Score

4.

Sennheiser RS175

✓ Door gebruik te maken van de meegeleverde audiokabel kun je deze Sennheiser koptelefoon gemakkelijk aansluiten op je televisie of HiFi-set

De comfortabele knoppen op de oorschelp zorgen er voor dat je geluidsinstellingen kunt aansturen

Deze Sennheiser hoofdtelefoon heeft een bereik tot maar liefst 100 meter

– Het gewicht van deze Sennheiser koptelefoon is behoorlijk zwaar in vergelijking met andere modellen

Score

5.

Sennheiser HD4.40 BT

✓ Met deze Sennheiser hoofdtelefoon kun je gemakkelijk draadloos streamen naar je smartphone of tablet

Je hebt de beschikking over aptX Bluetooth profielen waardoor audio met hoge kwaliteit gestreamed wordt

Je kunt deze Sennheiser headphone ook koppelen door gebruik te maken van NFC

– Er wordt geen vliegtuigadapter meegeleverd bij aankoop

Score

Populaire Sennheiser koptelefoons in 2019

Sennheiser PXC 480

Sennheiser HD 569

Sennheiser HD 599

Sennheiser HD 660 S

Meest gestelde vragen over Sennheiser koptelefoons

Meer informatie over de Sennheiser PXC 550

Sennheiser staat natuurlijk al even bekend als een stabiel en duurzaam merk, de Sennheiser PXC 550 wireless is dan ook weer een echte topper die er voor zorgt dat je reizen nooit meer vervelen. Je kunt de Sennheiser pxc 550 makkelijk koppelen met Bluetooth, even connecten en je kunt direct muziek afspelen vanaf je tablet of telefoon. Het grote voordeel van de PXC 550 is dat je geen kabel meer hebt waardoor je bewegingsvrijheid maximaal is.

Je kunt ook beschikken over noise cancelling die er voor zorgt dat je geen last hebt van je omgevingsgeluiden zoals medepassagiers of een druk perron. Een van de allersterkste punten van de Sennheiser PXC 550 is de krachtige accu die maarliefst 30 uur lang meegaat, daardoor kun je bij wijze van spreken naar de andere kant van de wereld vliegen zonder dat je batterij op is.

Het ontwerp is ook prettig, door de zachte oorkussens die van leer gemaakt zijn en het gestroomlijnde ontwerp kun je de Sennheiser PXC 550 wireless makkelijk voor langere tijd dragen, ook heb je de beschikking over een microfoon zodat je handsfree kunt bellen als dat je wens is. Wil je op de hoogte blijven of er een sennheiser pxc 550 aanbieding is op dit moment? Zorg er dan voor dat je deze pagina in de gaten blijft houden, we laten het namelijk direct weten als er een prijsverlaging is of je een flinke korting kunt krijgen op de Sennheiser PXC 550

 

Meer informatie over de Sennheiser Momentum 2.0

Een echte topper in het assortiment van Sennheiser is de bekende Momentum 2.0 Wireless versie. Zoals je ziet is er gekozen voor een markant design en heb je de beschikking over de nieuwste technologie van de Sennheiser hoofdtelefoons.

Muziek kun je gemakkelijk streamen door gebruik te maken van Bluetooth en NFC. Daarnaast heb je actieve noise cancelling waardoor je totaal geen omgevingsgeluid meer hoort en kun je de hoofdband gemakkelijk verstellen.

Naast de wireless functie kun je ook gebruik maken van een kabel die je kunt aansluiten op de Momentum 2.0 zodat je niet afhankelijk bent van de batterij of accu.

Daarnaast beschik je over echt topgeluid, de Sennheiser Momentum 2.0 is op dit moment een van de beste Sennheiser hoofdtelefoons op dit gebied. Je hebt werkelijk kraakhelder geluid terwijl je geniet van intense en diepe basstonen.

Hier zit ook wel een beetje het gevaar van deze headphone, in het verkeer kan het gevaarlijk zijn om het volume te hard te zetten omdat je werkelijk waar helemaal niets meer hoort. Je krijgt standaard een audiokabel, oplaadkabel, opbergetui en een vliegtuigadapter meegeleverd bij aankoop van deze Sennheiser headphone.

 

Meer informatie over de Sennheiser RS 175

De Sennheiser RS 175 is uitermate geschikt om aan te sluiten op je televisie of HiFi geluidssysteem, als je van een mega krachtige bass en zuiver geluid houd is deze Sennheiser headphone een van de beste types die je kunt kiezen.

Je kunt met een knop op de zijkant van je oorschelpen makkelijk een knop indrukken om je bass te maximaliseren of om voor surround sound te kiezen als je bijvoorbeeld naar een film kijkt.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om samen met anderen muziek te luisteren, het meegeleverde zendstation van de Sennheiser RS 175 kan maximaal 4 Sennheiser koptelefoons tegelijk besturen, je beschikt automatisch over een enorm draadloos bereik van maar liefst 100 meter zodat je makkelijk naar de keuken kan lopen zonder dat je je muziek niet meer hoort of een stukje van die gave actiefilm mist.

Het zendstation is bovendien makkelijk aan te sluiten op je televisie of andere apparatuur door de meegeleverde optische kabel of 3,5 mm audiokabel.

Zorg er wel voor dat je op het volgende voorbereid bent, als je deze Sennheiser hoofdtelefoon namelijk koppelt aan je televisie komt er geen geluid meer uit, bovendien werkt de Sennheiser RS 175 alleen met televisies die een audio uitgang hebben die ondersteunt wordt.

 

Meer informatie over de Sennheiser HD 4.40 BT

De Sennheiser HD 4.40 BT maakt het mogelijk om volledig draadloos te luisteren naar je favoriete muziek, je kunt helemaal draadloos verbinden door gebruik te maken van Bluetooth en het koppelen van je telefoon, laptop of tablet is een fluitje van een cent.

Een ding is zeker, je zult nooit meer last hebben van de kabels die in de weg zitten met het aankopen van de Sennheiser HD 4.40. Door het toegevoegde aptX Bluetooth profiel weet je ook zeker dat je altijd naar hoogwaardig geluid kunt luisteren zonder ruis of haperingen.

Als je telefoon de mogelijkheid heeft om te verbinden via NFC kun je deze ook koppelen en direct verbinding maken met de Sennheiser HD 4.40.

Zoals je gewend bent bij de meeste Sennheiser headphones zijn er knoppen aangebracht op de oorschelpen zodat je makkelijk een telefoontje kunt beantwoorden of door je afspeellijst wil heen gaan zonder dat je je smartphone uit je broek hoeft te halen.

Als je op zoek bent naar een scherp geprijsde Sennheiser koptelefoon in het middensegment is de HD 4.40 een prima keuze, je hebt de functionaliteiten van een top koptelefoon voor een relatief zachte prijs. Je krijgt standaard een Audio kabel met haakse plug (1,4 m), micro usb oplaadkabel en bewaartas meegeleverd.

 

Meer informatie over de Sennheiser HD 4.50 BTNC

De Sennheiser HD  4.50 BTNC is een van de meest geschikte hoofdtelefoons van Sennheiser als je op zoek bent naar de optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Je kunt de Sennheiser HD 4.50 makkelijk koppelen met Bluetooth om muziek te streamen naar je telefoon, compuer of tablet, het mooie is dat je daar dus geen kabel voor nodig hebt waardoor je extra veel bewegingsvrijheid hebt.

Daarnaast beschikt de Sennheiser HD 4.50 over actieve noise cancelling waardoor je verzekerd bent van een afgesloten muziekervaring, alle omgevingsgeluiden en eventuele ruis worden onderdrukt zodat je alles extra helder hoort.

Dat is vooral handig als je veel wil gaan reizen in combinatie met de HD 4.50. Om het navigeren makkelijk te maken is er gekozen voor knoppen die op de oorschelp geplaatst zijn zodat je makkelijk door je afspeellijst heen kunt gaan of een telefonische oproep kunt accepteren.

De Sennheiser HD 4.50BTNC is daarbij ook gemakkelijk op te bergen, het ontwerp is zo vormgegeven dat je hem makkelijk kunt opvouwen en kunt opbergen in de meegeleverde draagtas.

 

 

Goedkope Sennheiser koptelefoon 2019

Sennheiser HD 559

Sennheiser HD 400s

Sennheiser HD 65 TV

Sennheiser HD 300

Interessante filmpjes over Sennheiser hoofdtelefoons

Navigatie

Home
Koptelefoon
Over Ons
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Contact