WiFi speaker kopen? Bekijk direct alle beste modellen & reviews van dit jaar en vergelijk alle prijzen onafhankelijk voor de beste prijs.

✓ Onafhankelijk WiFi speakers vergelijken

✓ Direct de beste modellen & prijzen inzichtelijk

✓ Speciale aanbiedingen en acties direct verzilveren

1.

Sonos One Duo Pack

✓ WiFi speakers in een DUO Pack waardoor je goedkoper uit bent i.v.m. losse aankoop

Spatwaterbestendig ontwerp zorgt er voor dat je deze WiFi speaker op de badkamer kunt gebruiken

Makkelijk gebruik maken van ruim 60 verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Apple Music

– Je kunt de stembediening helaas nog niet gebruiken in Nederland en Belgie

Score

2.

Harman Kardon Citation 500

 ✓ Gemakkelijk de WiFi speaker aansturen via spraakherkenning met de Google Assistent

Gemakkelijk met Bluetooth of WiFi streamen via de telefoon of laptop

Deze WiFi speaker beschikt over Kvadrat stof welke vuilafstotend is

– Alleen te koppelen met andere WiFi speakers van de Citation set

Score

3.

Bluesound Pulse Mini 2i

✓ Gebruik de extra Bluesound WiFi speakers om een multi-room of surround opstelling te maken

Maak gebruik van 60 verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Deezer of Apple Music

Makkelijk verbinden met internet en kiezen uit ruim 1000 radiozenders

Om gebruik van Spotify te maken moet je een premium abonnement afsluiten

Score

4.

Denon HEOS 7 HS2

✓ Voeg gemakkelijk andere WiFi speakers toe om een multi-room systeem te maken

Gemakkelijk te bedienen met de HEOS by Denon App

Maak gebruik van digitale versterkers en DPS voor het beste geluid

– Op dit moment ondersteunt deze WiFi speaker geen Airplay van Apple

Score

5.

Bose SoundTouch 10

✓ Direct streamen met Spotify vanaf het internet zonder je apparaat te gebruiken

Gebruik de AUX kabel om muziek via je MP3 speler naar de WiFi speaker te sturen

Super compact design waardoor deze WiFi speaker makkelijk te vervoeren is

– Geen display waar je afspeelinformatie van kan aflezen.

Score

Populaire WiFi speakers in 2019

House of Marley Bag of Riddim II

Bowers and Wilkins T7 – Zwart

Dali Katch Bluetooth Speakers

Bang & Olufsen Beolit 17 Speakers

Meest gestelde vragen over WiFi speakers

Wat is een wifi-speaker precies?

Een WiFi speaker maakt het mogelijk om al je muziek te streamen, dat gebeurt zoals de naam het al zegt via een WiFi netwerk. Je kunt deze speakers vaak aansturen via een app op je telefoon of tablet. WiFi speakers kun je daarnaast door heel het huis heenplaatsen, zo heb je muziek in de badkamer,keuken en de huiskamer. Dit wordt ook wel een multiroom systeem genoemd.

Wifi speakers kun je dus draadloos verbinden met je thuisnetwerk, er zijn enorm veel verschillende soorten beschikbaar, van kleine WiFi speakers tot grote speakers met een subwoofer. Vaak zie je dat dit soort speakers gezamenlijk worden gebruikt om muziek door heel het huis af te kunnen spelen. Het aansturen is dan gemakkelijk want je kunt via een app op je telefoon alle speakers in-en uitschakelen en je muziek besturen.

 

Waar moet je op letten als je een WiFi speaker wil kopen?

De plaatsing van je WiFi speakers is een van de belangrijkste onderdelen, je wil een helder en gebalanceerd geluid. Daarvoor moet je wel eerst weten wat voor WiFi speakers je wil kopen en op welke plaats je gebruik wil maken van deze speakers. De ruimte heeft doorgaans behoorlijk veel invloed op de akoestiek, zo is het slim om je WiFi speakers in een hoek te plaatsen. Daardoor klinkt het geluid van de lage tonen vaak een stuk krachtiger, daarnaast is het ook fijn om te zorgen dat je speaker op een stevige ondergrond staat zodat deze niet mee kan trillen.

Ook het gewicht en de behuizing van je WiFi speaker is belangrijk, de behuizing is namelijk ook verantwoordelijk voor een goede geluidskwaliteit, je wil dat de klankkast optimaal is om zo’n zuiver en gebalanceerd mogelijk geluid door je huiskamer te krijgen. De behuizing moet dus stevig zijn en er mag niets meetrillen, een ronde of afwijkende vorm is vaak minder gevoelig voor trillingen. Denk dus goed na over wat voor type WiFi speaker je koopt, je zult merken dat de meeste modellen die een afwijkende vorm hebben vaak wat duurder zijn omdat er meer aandacht is gegeven aan het ontwerp van de behuizing.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de manier van streamen, wil je muziek streamen via een van de bekende diensten zoals Spotify of gebruik je een andere manier van muziek afspelen? Je kunt doorgaans het beste gebruik maken van een streamingdienst omdat WiFi speakers hier volledig op zijn ingericht, voor een tientje per maand heb je werkelijk alle muziek 24/7 ter beschikking.

Door een abonnement te nemen op een muziekstreamingdienst maak je het jezelf erg gemakkelijk, let alleen wel op de beperkingen die sommige diensten hebben en dat de leveringsvoorwaarden tussentijds aangepast gaan worden. Echt druk hoef je je hier niet om te maken want een abonnement wordt echt niet in een keer 10 euro duurder.

Wat voor voordelen heeft een WiFi speaker precies?

Een van de grootste voordelen van een WiFi speaker is het streamen van de muziek, je kunt op ieder moment gebruik maken van Spotify of een andere muziekdienst en met een paar klikken heel je huis voorzien van muziek. De WiFi speaker wordt in principe een draadloze speaker genoemd maar het is vaak zo dat er toch een stekker in het stopcontact gestoken moet worden.

De meeste WiFi speakers hebben de ondersteuning voor verschillende muziekdiensten zoals Spotify, Deezer, TuneIN of een webradio dienst. Daarnaast heb je nog een aantal andere manieren om gebruik te maken van je WiFi speakers. Zo kun je koppelen met Airplay, de Chromecast, Bluetooth of Spotify Connect.

Nog een groot voordeel is het gemak van de bediening, je kunt met bijna iedere telefoon gebruik maken van een app waarmee je het volume van de WiFi speakers kunt bedienen. Daarnaast kun je alle nummers overzichtelijk bekijken en heb je de mogelijkheid om verschillende speakers in verschillende ruimtes te besturen.

Het grootste voordeel is nog wel de mogelijkheid om een multiroom opstelling te maken, zo kun je in iedere kamer van je huis genieten van je muziek en kleine speakers gebruiken voor ruimtes zoals je badkamer of keuken en de grote speakers in de huiskamer plaatsen voor een optimale geluidsbeleving.

 

Wat is een Multiroom systeem en hoe werkt dat met WiFi speakers?

Als je gebruik wil gaan maken van een multiroom systeem kun je meerdere speakers aansluiten via de WiFi verbinding en kun je deze aansturen met een telefoon of tablet. Daardoor kun je door heel je huis muziek afspelen en heb je de keuze uit een varierend assortiment beschikbaar. Zo kun je een soundbar plaatsen in je woonkamer terwijl je kleinere WiFi speakers in je slaapkamer, keuken of badkamer plaatst.

Het gemak wat je daarbij hebt is dat je in de App gebruik kunt maken van bijna alle bekende streamingdiensten zoals Spotify of Deezer, je kunt al je afspeellijsten dus door heel het huis afspelen en aansturen. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om bepaalde speakers aan te laten en om alleen muziek af te laten spelen in een ruimte die jij voor ogen hebt.

 

Goedkope WiFi speakers in 2019

Fresh n Rebel Rockbox

Caliber HPG407BT

Sony SRSXB10 Groen

Veho 360 Mode Retro

Interessante filmpjes over WiFi speakers

Navigatie

Home
Draadloze speakers
Over Ons
Privacy Policy
Algemene voorwaarden
Contact